Potřebujete poradit?

Obraťte se na zkušené odborníky, kteří už s dětmi něco zažili. Poradí vám kam děti vzít a co je pro ně nejlepší. Jaké věci se jim mohou líbit nebo co je ve vaší blízkosti. Občas to chce nějaký nápad, který je dobrý, aby si ho děti užily!

Děti a jejich dovádění! To zkrátka nezná mezí!

Proto musejí mít jistý řád a to se právě týká také těchto poznání. Pokud je chcete vzít do přírody, tak si musíte být jistí, že se vám hned za první jabloní nerozprchnou a to samé platí pro případy ve městech. Mít dobrý plán je tak nezbytnou součástí, kterou musíte jako učitel naplánovat!

Někdy je uhlídat to chce pořádný plán, proto je tu Rikitan!

Naše nabídky si jistě oblíbíte stejně tak jako si je děti pořádně užijí!

Od malička je zbožňujeme a samozřejmě také vychováváme

Už jako miminka je milujeme nadevšechno na světě. Jakmile ale vyrostou, tak nás dokážou pořádně pozlobit. Pokud chodí do školky, tak to jsou pěkná zlobidla a jakmile se na základní škole trochu uklidní, tak se to zase zlepší, ale jenom do doby, než přijde puberta. Jenomže je stejně milujeme nadevšechno na světě, právě tak, jako když se narodili a byli tak maličcí a roztomilí, když ještě nemluvili a neuměli ani chodit ani se rozčilovat.

Učení je pro ně proces, který musejí plnit. Každý den vstávat a chodit do školy, i když mnohdy nechtějí, ale musejí. To plní skvěle, ale za to si také zaslouží nějakou tu odměnu.

Udělejte jim báječný výlet. Školní výlety se řadí mezi ty, na které postupně děti také odmítají jet, protože je to jednoduše nebaví. Změňte to! My vám ukážeme, jak se to dá změnit a jak to napravit, aby si to děti náramně užily a při příjezdu domů chtěly hned na další!

Nezapomenutelné zážitky? Program, který bude pestrý a také nepostradatelné rady, které vám můžeme dát? To všechno a ještě mnohem více získáte právě s našimi rady a tipy, kam s dětmi v jejich volném čase v rámci prázdnin.