Není zákusek jako zákusek

Máte ráda sladké pečivo a zákusek nebo kousek kvalitní čokolády nikdy neodmítnete. Ovšem od určité doby si již velice pečlivě vybíráte, co jste ochotná vložit do úst. Od doby, kdy došlo k rozmachu potravinářské chemie jste totiž nad některými výrobky vyloženě na rozpacích. Zelený dort s růžovými puntíky a umělým obrázkem na povrchu? Máte opravdu vážné pochybnosti, zda můžete něco takového sníst bez následné újmy na zdraví. Vždyť už od přírody máme v sobě zakódován přirozený reflex, který nás před konzumací určitých barev varuje.

Skutečného mistra poznáte

Pro Vás je proto tou pravou cukrářkou tak, která se dokáže bez všech těchto umělých přísad obejít. Skutečný mistr řemesla totiž dokáže vytvořit veledílo jen se základními cukrářskými pomůckami a z poctivých přírodních surovin, bez umělých aromat, barviv a konzervantů. Takový poctivý čokoládový či ořechový dort s pravým máslovým krémem zdobený trezírováním, tomu říkáte pravé umění. A proto dříve, než dnes vejdete do nějakého podniku, se pořádně podíváte, co mají vystaveno ve výloze či na pultu. Zda chemické koktejly anebo poctivé výrobky.